CBIS 4636634
CBIS 4636635
CBIS 4636636
Show full imageShow half image
Aktiviteter

Kystlandskap og historie safari

Kom og bli med på en safari til Tromsøs flotte kystlandskap som er full av fjell, fjorder øyer og, ikke minst, spennende historie som går mer enn 9000 år tilbake.
Natur så vel som kultur, er en viktig og i øynefallende ingrediens på vår safari. Det blir mange fine stopp blant annet på vakre Sommarøy og hos Toves glasskunst.

Vi ønsker deg velkommen med på vår tur i minibuss til kyst- og øylandskapet vest for Tromsø. Her er det ikke bare flott og dramatisk natur, men også spor etter bosetting mange tusen år tilbake i tid. Hvem var de menneskene som kom før oss? Hvorfor kom de? Hvor bodde de og hvordan livnærte de seg? Disse spørsmålene og flere vil vår engasjerte og kunnskapsrike guide gå nærmere inn på og prøve og gi deg svar på i løpet av turen. Også dagens kultur og bosetting i dette området er svært interessant med moderne oppdrettsanlegg side om side med tradisjonelle fiskebåter.

Natur så vel som kultur, er en viktig og i øynefallende ingrediens på vår safari. Det blir mange fine stopp for bedre å kunne ta, føle på og feste til minnekortet den til tider dramatiske naturen vi kjører igjennom.
Hos Toves glasskunst blir det en lengre stopp for Tromsøs beste vafler og en titt på alt det flotte som Tove og hennes mann har skapt nesten midt i intet.

Rullestoltilpasset ved forespørsel på forhånd.

Ta med: Vind- og vanntett jakke, lue og votter, solbriller

Inkludert: Transport med komfortabel minibuss, kunnskapsrik guide, vafler og varm drikke
Varighet: 5 timer
Antall gjester: 2-15
Nivå: Lett