Hvalsafari om bord M/S Tromsø med busstransport fra Tromsø

Hvis du vil oppleve spekkhoggere og knølhvaler på nært hold mens de jakter på sild, må du bli med ​​oss på denne fantastiske reisen.

Avreise fra Tromsø til Skjervøy med buss tidlig om morgenen (kl 05:30). Underveis får du oppleve det fantastiske landskapet i Lyngsalpene før vi ankommer Skjervøy (ca. kl 09:45). Vel fremme går vi om bord i den historiske passasjerfergen M/S Tromsø og reiser ut på havet for å møte noen av verdens største pattedyr; knølhval, spekkhoggere, nise og andre. Den lokale guiden ombord forteller om hvalene livsførsel og hvordan de oppfører seg, og loser båten til de riktige stedene for et skue av disse fantastiske dyrene.

Denne turen er et utmerket alternativ for deg som lett blir sjøsyk, fordi reisen opp til Skjervøy går med buss, og du slipper å måtte reise i båt over åpent hav med mye bølger.

Fra slutten av oktober til slutten av januar hvert år finner store mengder sild veien til kysten av Troms, til Skjervøy-området. Dette er det perfekte stedet for knølhval, spekkhoggere og andre hvalarter for å beite på sild, og det perfekte stedet å se dem i aksjon på nært hold.

Hvalsafarien varer i tre timer med lunsj om bord inkludert (vegetarisk alternativ tilgjengelig). Du er tilbake på Skjervøy ca kl. 13.15 og tar bussen tilbake og ankommer Tromsø ca. kl 17.40.

Tidtabell:
- 05:30 - 09:45: Busstransport fra Tromsø til Skjervøy.
- 10:00 - 13:15: Hvalsafari med guiding inkludert.
- 13:30 - Avreise fra Skjervøy for en naturskjønn firetimers busstur tilbake til Tromsø, over to fjorder med ferge. På tilbakereisen gjør bussen stopp underveis for å plukke opp og slippe av gjester.
- 17:50: Ankomst Tromsø (Scandic Ishavshotel, Tromsø)

Meeting point Tromsø: Scandic Ishavshotel Tromsø, Tromsø klokka 05:20.
Meeting point for self-drive: Havnagata 24, Skjervøy klokka 09:45

Om turen

Inkludert:
Busstransport til Skjervøy fra Tromsø (begge veier), inkludert fergetransport på vei tilbake (frokost inkludert under bussturen).
- Tre timers hvalsafari inkludert lunsj (varm suppe med brød – vegetarisk alternativ tilgjengelig).
- Varm drikke (kaffe og te).
- Lokalkjent hvalguide som gir deg eksklusiv veiledning og foredrag.
- Begrenset antall varme vinterdresser tilgjengelig om nødvendig.

Periode: 23.11.2021 – 15.01.2022 (ikke tilgjengelig 11.12.21)
Starttidspunkt: Kl 05.30
Returtidspunkt: Kl 17:40
Time for departure 05:20 (bus leaves 05:30) / 09:45 in Skjervøy Meeting point Pick-up included transfer: Port 8, Scandic Ishavshotel, Tromsø at 05:30 (be there 05:20) - Red bus Self-Drive: Address boat in Skjervøy: HAVNEGATA 24, SKJERVØY (behind the industrial building) Varighet 12 hours, including 3 hours whale watching Antall gjester 1-40 Nivå Medium Age limit 10

Tilgjengelig

  • Januar
  • November
  • Desember

Inkludert

  • Grupper
  • Lunsj inkludert
  • Varme klær
  • Snack inkludert
  • Kaffe/te inkludert