Hvalsafari med overnatting i autentisk kapteinslugar

Hvalsafari med overnatting og nordlysopplevelse, krydret med den ultimate overnattingsopplevelsen i kapteinens lugar om bord på skipet.
Den mest eksklusive lugaren om bord er kapteinens lugar på skipets toppdekk, med ekstra plass i en autentisk tresalong, en privat dusj og dobbeltseng.

IDEELL FOR:
- Dem som vil ha den ultimate overnattingsopplevelsen om bord et tradisjonelt skip.
- Kultur- og lokalhistorieinteresserte med fascinasjon for natur.
- Personer som lett blir sjøsyke (reisen går med buss fra Tromsø til Skjervøy og unngår dermed åpent hav og mye bølger).

Turene begynner i Tromsø kl 05:30 med en firetimers komfortabel busstur til Skjervøy. Kl 10 går du om bord i båten, og begynner reisen til hvalens arktiske rike. Komfortabelt og i le på dekket kan du se knølhvalene og spekkhoggerne sitt etegilde i store sildestimer, mens flokker av sjøfugl og tallrike havørner slutter seg til festmåltidet.

Vi er på havet i ca tre timer. På ettermiddagen kan du slappe av og hygge deg i lugaren. Mellom kl 13:30-18:00 ligger vi til kai, nok tid til å rusle rundt i denne pittoreske lille fiskerlandsbyen eller besøke Aurora Salmon Centre. Så går ferden ut på havet igjen kl 18.00 for en arktisk middag og mulighet for nordlys til dessert. Det stummende mørket i inne i fjordene er det perfekte stedet å se nordlys speile seg i det mørkeblåe polhavet. Rundt klokken 22 legger skipet til kai for en avslappende kveld og natt om bord.

Hvis du ønsker flere hvaleventyr på reisen, kan du ta en ekstra tur på havet med RIB på dag nummer to (fra kl. 10.00 til 13.00 - NOK 1490). Etter lunsj går bussen tilbake til Tromsø langs det som regnes som ett av de vakreste kystlandskapene i Norge.

Dette er et eventyr for livet, velkommen om bord!

Tidtabell
- 05:30 - 09:45: Bussreise fra Tromsø til Skjervøy
- 10:00 - 13:15: Hvalsafari med guiding og lunsj inkludert
- 13:30 - 18:00: Fritid med forskjellige aktiviteter på land
- 18:00 - 22:00: Kveldsseilas med middag inkludert og mulighet for nordlys
- 22:00 - 07:30: Tid til hvile og å slappe av ombord
- 07:30 - 08:30: Frokost
- 09:30: Avgang fra skipet (du kan sette bagasjen på bussen)
- 09:30 – 13:30: Fritid i Skjervøy, besøk Aurora Laksesenter eller ekstra RIB-tur med Explore 70 grader (ekstra aktiviteter er ikke inkludert i prisen)
- 13:30: Samling for avreise
- Kl. 13.45: Forlater Skjervøy for en naturskjønn firetimers busstur tilbake til Tromsø, over to fjorder med ferge. På tilbaketuren gjør bussen noen stopp underveis for å plukke og slippe av gjester
- 17:40: Ankomst Tromsø (Port 8, Scandic Ishavshotel, Tromsø)

Om turen

Inkludert:
- Busstransport til Skjervøy fra Tromsø (begge veier), inkludert fergetransport på vei tilbake (inkludert frokost). På tilbaketuren gjør bussen noen stopp underveis for å plukke og slippe av gjester
- Tretimers hvalsafari inkludert lunsj (buffétype: kjøtt og laks – vegetarisk alternativ tilgjengelig)
- Varm drikke (kaffe og te)
- Lokal hvalguide som gir deg eksklusiv veiledning og foredrag
- Kveldsseiling med middag inkludert ombord på M/S Tromsø, med mulighet til å se nordlys
- Overnatting om bord i kapteinslugaren på M/S Tromsø, inkludert frokost neste dag
- Oppsummering av dagens eventyr
- Mulighet for nordlys
- Nordlysfilm
- Begrenset sett med vinterdresser ved behov.

Hva skal man ta med
- Varme klær (minst to lag), hansker, skjerf, lue, varme støvler
- Toalettsaker
Time for departure 05:20 (bus leaves 05:30) / 09:45 in Skjervøy Meeting point Pick-up included transfer: Port 8, Scandic Ishavshotel, Tromsø at 05:30 (be there 05:20) - Red bus Self-Drive: Address boat in Skjervøy: HAVNEGATA 24, SKJERVØY (behind the industrial building) Varighet 36 Timer (Inkludert 3 timer med hvalsafari og 4-timer middagscruise) Antall gjester 1-2 Nivå Lett Age limit 10

Tilgjengelig

  • Januar
  • November
  • Desember

Inkludert

  • Grupper
  • Lunsj inkludert
  • Middag serveres
  • Varme klær
  • Snack inkludert
  • Kaffe/te inkludert