CBIS 5008302
CBIS 5008305
CBIS 5008306
Show full imageShow half image
Aktiviteter

Best Bevarte Hemmelighet: Midnattssoltur og Samisk kultur

Denne turen fokuserer på å se midnattssol og lære mer om samisk kultur. Turen inkluderer en introduksjon til kystsamisk kultur gjennom historier og interessante kulturminner på vår fjelltur for å se om midnattssola skinner over Lyngsalpene.

Ikke langt fra Tromsø, i en skjult fjord, finner du et arktisk paradis. Det er her vi tilbyr Tromsøs best bevarte hemmelighet, bestående av den beste nordnorsk gjestfriheten og varmen på slutten av veien, der naturen er på sitt flotteste.

Turen starter med en naturskjønn kjøretur mellom fjord og fjell. Ved ankomst til startpunktet for vandreturen vil guiden orientere om turen og også fortelle spennende historier om den sjøsamiske kulturen i omrdået. Deretter går vi på tur mot fjellpasset, der du får en fantastisk utsikt over noen av de høyeste toppene i Nord-Norge, Lyngsalpene, som bader i den gyldne gløden fra midnattssola.

Dette er en tur, med lett vanskelighetsgrad. Vi stopper under turen for å undersøke interessante og unike samiske kulturminner, nyte naturen, ta bilder og lære mer om vårt magiske sted og det arktiske miljøet. Under en lengre pause serverer vi varm drikke og snacks.

N.B: Midnattsola er synlig fra 18. mai til 25. juli

Velkommen til vår best bevarte hemmelighet.

Sesong: Tirsdag,onsdag og søndag fra 10.juni til 16.juli 2020. For andre dager eller grupper, vennligst ta kontakt.

Ta med: Varme klær og tursko, lue, hansker og solbriller

Avgangstid og sted: 21.00 fra Radisson Blu Hotel
Inkludert: Transfer (60 min hver vei), guide, lokal matbit, varm drikke
Antall gjester: 2-8
Nivå: Lett
Aldersgrense: Fra 12 år. Ikke egnet for rullestolbrukere