Aurora Hut

Lyst på å oppleve autentisk nordnorsk vinter? Aurora Hut premium for to personer gjør at du kan kombinere arktisk natur med overnatting inne i en komfortabel hytte med 180 graders panoramautsikt.
Aurora Hut med sine komfortable senger og panoramavinduer gir deg det perfekte stedet å tilbringe natten under den arktiske himmelen. Aurora-hyttene har 180 graders fjell- og skogsutsikt gjennom glassvinduene. På en stjerneklar natt har du sjansen til å se nordlyset rett fra sengen din. For en opplevelse!

Etter en avslappende natt kan du ha en rolig morgen med frokost og bål i lavvoen. På campen, som ligger i ett gammelt gårdsmiljø, kan du nyte tiden inne, ute og på ulike aktiviteter. Dessuten er selv de yngste medlemmene av familien velkommen og tatt vare på.

Som tillegg til denne spennende glampingen, kan vi tilby flere aktiviteter og fleksible alternativer for oppholdet ditt.

Vi tilbyr finsk badstue og/eller utendørs jacuzzi, snøscootersafari på dagtid eller kveld og nordlyskveld med reinsdyrmøte.

Truger og fat bikes er tilgjengelig på campen for deg, samt , lavvo med bål.

Om turen

Tilgjengelig

Inkludert