Arkstisk sailingsafari til Trollfjorden

Trollfjorden er en av Norges mest kjente fjorder, kjent for sin fantastiske skjønnhet, bratte fjell og smale innløp. Det mye liv i fjordene, med masse sjøfugl, ørn og fisk i området, i tillegg til seler og niser som vi er så heldige å få se noen ganger.
Turen starter i fiskeværet Svolvær hvor vi seiler ut i den arktiske sommermorgenen i retning østover, mot den berømte Trollfjorden.

De første 30 minuttene tilbyr flott seiling, og så lenge været tillater det vil skipperen din heise seilene mot øya "Stormolla". Turen videre mot Trollfjord er i beskyttet farvann omgitt av nydelig natur, hvite sandstrender langs deler av kystlinjen og krystallklart arktisk farvann.

Å seile gjennom den trange inngangen til selve Trollfjorden er en noe for alle sansene, og det er lett å forstå hvorfor denne relativt avsidesliggende fjorden tiltrekker besøkende fra hele verden. Når du har opplevd Trollfjorden, har du opplevd en av de mest spesielle fjordene i Norge, noe vi anbefaler det på det sterkeste!
Etter flere års erfaring der vi har hatt med tusenvis av gjester ut på seiling i fjordene, har vi skapt denne ultimate fjordopplevelsen i Lofoten. Med små grupper, maksimalt 12 gjester per tur, skaper vi en rolig atmosfære med mulighet for å prøve seiling, fiske og å lære noe nytt fra vår skipper og guide.

Når vi kommer til Trollfjord, vil vi ankre båten for å tilbringe litt tid i dette vakre naturområdet. Skipperen din vil hjelpe deg med å komme i gang med stand up paddleboarding, en virkelig unik opplevelse inne i fjorden. Trollfjorden i seg selv er spektakulær, men å være på et paddleboard gir deg en følelse av å være ekstra i takt med naturen og du kan komme enda nærmere vakre bergformasjoner og fossefall.

Dette er en actionfylt dag, og vi er ikke ferdige ennå - på vei tilbake tar skipperen deg med til ett av de mange utmerkede fiskestedene i Lofoten. Ingen erfaring med fiske er nødvendig, og du er velkommen til å ta med deg fisken hjem etter turen.

Om turen

Inkludert:
Inkludert:
- Rengjorte og desinfiserte overflater (På grunn av Covid-19 legger vi til ekstra tiltak for rengjøring / desinfisering etter hver tur)
- Varme kjeldresser for kalde dager
- Fiskeutstyr
- Stand up paddleboard (SUP)
- Seile blant holmer, skjær og øyer rundt Lofoten
- Kikkert for å oppdage dyreliv
- Vi tar deg til gode fiskeplasser
- Sertifisert skipper
- Tilgang til sitteplasser og kjøkkenareal (her kan du f.eks. pakke opp "take away" fra restauranter i Svolvær)
- Komfortabel oppvarmet salong & toaletter
Varighet 09:00-15:00 6 timer Antall gjester 4-12 Nivå Lett

Tilgjengelig

  • Juni
  • August

Inkludert

  • Grupper
  • Varme klær
  • Familievennlig
  • Snack inkludert
  • Kaffe/te inkludert

Arkstisk sailingsafari til Trollfjorden

Tromsø Safari OP

Arkstisk sailingsafari til Trollfjorden