3 timers fisketur med båt

En spennende fisketur i Tromsøs farvann
Vi tilbyr turer med vår hjemmekoselige katamaran MB Havcruise. Lokale skippere og mannskap med årelang erfaring gjør dette til en trygg, trivelig og minneverdig tur. Havcruise er spesialbygget for havfisketurisme og har derfor topp utstyr for slike aktiviteter. Maks 12 gjester per tur gir en sosial og god stemning.

Det er nesten et «must» å ta seg en fisketur når man er i Tromsø. Stor torsk er vanlig å få på denne tiden av året, men vi får også ofte både steinbit, sei, hyse og kveite. Vi har til dags dato ikke gått tomhendt til kai! Som en ekstra bonus ser vi ofte både havørn og små delfiner. De vakre klare vinterfargene, som omgir oss, kan ta pusten fra enhver. Turen avsluttes med et festmåltid av egen fangst, ferskere fiskemåltid kan man ikke få. Dette er virkelig en opplevelse for livet.

Vi tar sikkerheten seriøst og har årlige kontroller av både båt og annet utstyr. Dette gjøres av autoriserte instanser. Alle våre passasjerer er godt forsikret om bord.

Vi følger alle råd fra det norske helsedirektoratet når det gjelder koronapandemien. Vi rengjør alt utstyr daglig og etter hver tur. Alle gjester som føler seg syke ved ankomst vil bli anmodet om å forlate båten. Vi har begrenset passasjerantall, maksimum 12 per tur,. Dette gjør at man enkelt kan holde den anbefalte avstanden til andre. Man kan også leie båten privat om ønskelig. Det vil bli gitt full refusjon om avbestillingen kan relateres til sykdom eller annet i forbindelse med koronaepidemien.

Inkludert: leie av fiskeutstyr og kjeldresser, guide, varm drikke, måltid av selvfanget fisk
Ta med deg: Varme klær, varmt undertøy, lue, vanter og varme sko
Varighet: 3 timer
Vanskelighetsgrad: Lett
Antall deltakere: 2-12
Avgangstid og sted: kl. 10:00 på flytebrygge ved Scandic Ishavshotell. Møt opp ved vår røde og hvite katamaran MB Havcruise 15 minutter før avgang. Vi anbefaler å holde utkikk etter båten i god tid før avgang ettersom vi ikke kan vente mer enn 10 minutter
3 timers fisketur med båt
3 timers fisketur med båt

Om turen

Inkludert:
- Leie av fiskeutstyr og kjeldresser
- Guide
- Varm drikke
- Måltid av selvfanget fisk

Ta med deg
- Varme klær, varmt undertøy, lue, vanter og varme sko
Time for departure 10:00 (10am) Meeting point På flytebrygge ved Scandic Ishavshotell. Møt opp ved vår røde og hvite katamaran MB Havcruise 15 minutter før avgang. Vi anbefaler å holde utkikk etter båten i god tid før avgang ettersom vi ikke kan vente mer enn 10 minutter. Varighet 3 timer Antall gjester 2-12 Nivå Medium
3 timers fisketur med båt

Tilgjengelig

  • Januar
  • Februar
  • Desember

Inkludert

  • Grupper
  • Lunsj inkludert
  • Varme klær
  • Kaffe/te inkludert
3 timers fisketur med båt