Staff

Vi er Tromsø Safari

 

Tromsø safari er en ledende aktør i Tromsø innen reiseliv. Vi tilbyr en rekke morsomme, lærerike og spektakulære aktiviteter året rundt mens vi feirer den vakre naturen og kulturen i Tromsø og Nord-Norge. Vi er stolte av å kunne tilby en rekke kvalitets aktiviteter samtidig som vi styrker lokal stolthet og verdiskapning. 

Tromsø Safari er et lokaleid nord norskt selskap med over 20 års erfaring i bransjen. Vår filosofi er basert på å knytte sterke bånd med lokale grunneiere og foreninger for å sørge for en mer rettferdig verdiskaping som også kommer distriktene til gode. Vi har et stort nettverk av internasjonale partnere og gode aktivitets partnere i Tromsø. Vi jobber daglig med å forsøke å sørge for at Tromsø skal bli en bedre og mer bærekraftig reiselivs destinasjon, for meg og deg men også for de som kommer etter oss. I Tromsø Safari finner du en solid partner for deg og dine gjester.

We can handle from 2 until 300 guests on our activities, we can offer you private experiences and we can offer you group experiences. We know our partners and we know what their guests expect. Join the Tromsø Safari family.