hundekjøring

Hundekjøring med Tromsø Safari

Bli med på en spennende hundesledetur i naturskjønne omgivelser. Bare 40-minutters kjøretur fra Tromsø sentrum, finner du Tromsø Husky, vakkert beliggende i et arktisk dallandskap. Utsikten over Lyngsalpene sammen med fjordene er uslåelig og gjør denne turen til en ekte nordnorsk opplevelse.

Du vil bli møtt av 120 glade Alaska Huskier som venter på å få springe og kose seg på tur sammen med deg! Kjør ditt eget hundespann gjennom det naturskjønne landskapet. Vi har varme vinterdresser, vintersko og hansker for å holde varmen under hundesledeeventyret.

Etter en kort forklaring på hvordan du håndterer hundene og sleden, deles gjestene i par. En vil være "hundekjører" (musher) og den andre sitter i sleden. Dere bytter plass underveis.

Hundene elsker å kjøre på tur i det småkuperte landskapet i Brevikadalen, men du må være en del av teamet og hjelpe dem opp bakkene. Dette er en morsom opplevelse, men også en fysisk treningsøkt.

Dyktige guider vil lede grupper med fire hundespann og hjelpe deg gjennom sledeturen, som varer i 30 - 45 minutter.

Ta med: Varm lue og varme ullsokker.

 

Oppmøtetid og sted: 11.30 ved Radisson Blu Hotell

Kontaktinformasjon Tromsø Safari: +47 922 90 645/ support@tromsosafari.no
Besøk gjerne vår salgsskranke på Radisson Blu Hotell

Inkludert: Transport med komfortabel buss (40 min hver vei), kunnskapsrike guider, varm vinterdress, vintersko og hansker, varm drikke og lefse.
Varighet; : 4,5-5 timer
Antall gjester: 2-27
Aldersgrense: Fra 12 år.

Nivå: Lett.  Hundesledekjøring passer for nesten alle, men du må være fysisk i stand til å kjøre selv og gå/løpe i oppoverbakke. Hvis du har spørsmål eller tvil, vennligst gi oss beskjed.

Oppmøtetid og sted: 11.30 ved Radisson Blu Hotell

Kontaktinformasjon Tromsø Safari: +47 922 90 645/ support@tromsosafari.no
Besøk gjerne vår salgsskranke på Radisson Blu Hotell
 

 

Tags
itromso